Laatste woningen in verkoop!

Nieuwbouw in Monster

De wind door je haren en je voeten in het zand. Wonen in Duingeest is ontspannen wonen in prachtige nieuwbouwwoning direct achter de duinen met het strand om de hoek. De unieke duintuin direct voor je voordeur zorgt voor een natuurlijke overgang naar de prachtige omgeving. In Duingeest zijn we nu achter de schermen bezig met de allerlaatste 9 woningen. Deze vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen staan garant voor een permanent vakantiegevoel. 

Onderscheidend Duingeest Eiland

Duingeest Eiland is een geheel nieuw stuk Duingeest. Omsloten door water onderscheid dit 'schiereiland' zich qua architectuur op harmonische wijze van de rest van de wijk. Volledig witte vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen in een moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest. De opzet van Duingeest is echt uniek. In de wijk wordt stapvoets gereden, want voor hard rijden lenen de slingerende straten met ouderwetse klinkers zich niet. Wel zo veilig dus! Duingeest ligt pal aan een prachtig fietspad. Niet alleen bereik je hiermee de rest van het Westland, ook leent dit fietspad zich voor prachtige middagen fietsen aan zee of om richting Kijkduin en verder te fietsen.

image alt

Wonen achter de duinen

Duingeest Eiland is de laatste fase in Duingeest. Alle grondgebonden woningen uit de eerdere fases zijn bewoond en het einde van de bouw van de luxe appartementencomplexen Zandzegge en Zeekraal is in zicht. Vanaf Duingeest Eiland heb je volop mogelijkheden om buiten actief bezig te zijn. Je woont immers aan het water en hebt de duinen als verlengde van je achtertuin. Daarnaast profiteer je in Duingeest Eiland van alle voordelen die een nieuwbouwwoning je biedt, maar dan wel met bestaande voorzieningen zoals supermarkt, scholen en horeca binnen handbereik. Wat een ideale locatie!

Naar de woningen
image alt

Binnenkort in verkoop!

Op 27 mei gaan de laatste 9 woningen van Duingeest in verkoop! De verkoopstukken zijn vanaf dat moment terug te vinden op de website. Je kunt nu alles over de verkoop lezen op de website, dus ook hoe de toewijzing in z'n werk gaat!

Alles over de verkoop
Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Wanneer komt er wat? Bekijk de planning