Duingeest
Logo Logo

Nieuwbouw in Monster

Een rijke historie, veel voorzieningen, leuke winkels en een vijf kilometer lang zandstrand. De populariteit van dit Westlandse dorp is snel verklaard. Monster heeft alles ‘in huis’ om het zijn bewoners en bezoekers naar de zin te maken.

Een modern dorp met een rijke historie

Monster heeft een rijk verleden. Het grote aantal monumenten is hiervan het ‘levende’ bewijs. De oude hervormde kerk uit de elfde eeuw is één van de oudste gebouwen en de korenmolen De Vier Winden dateert minstens uit de twaalfde eeuw. Bij de strandopgang ‘Watertoren’ staat de oude watertoren, die helemaal is gerenoveerd is en rijksmonument is. Neem eens een kijkje! Echt de moeite waard.

Genieten op de Zandmotor

Als je in zo’n omgeving woont, is buiten zijn misschien wel het allerleukste. Recreatiemogelijkheden te over. Maak een fietstocht langs de kustweg, loop door de duinen of geniet een heerlijke dag op het strand. Een populaire plek voor surfers, vogelaars, wandelaars en andere natuurgenieters is de Zandmotor. Een indrukwekkende zandplaat voor de kust van Ter Heijde.

Monster
Een modern dorp met een rijke historie

Interesse? Schrijf je in!

Als de verkoop naar verwachting verloopt, starten we binnenkort met de bouw. Heb je interesse hier te wonen? Schrijf je dan nu alvast in bij het huis van jouw woning of via het inschrijfveld onder aan deze pagina. Dan houden wij je op de hoogte van de vorderingen van de wijk of de woningen.

Bekijk de woningen en schrijf je in!

Legenda / Filter 3
Kies woningsoort
Gepland Beschikbaar In optie Verkocht In aanbouw / bewoond
Perfect Uitstekend Goed

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?