Bereikbaarheid Duingeest

Duingeest ligt tussen de duinen en de ’s-Gravenzandseweg, ter hoogte van de Marmerschelp. Een ideale locatie: tegen het dorpshart van Monster aan en vlak bij de provinciale weg. Ook met de bus kun je vanuit de nieuwbouwwijk prima uit de voeten. 

image alt

Met de auto

Met de auto zijn diverse Zuid-Hollandse grote steden vanaf Duingeest prima te bereiken. Dak open en via de provinciale weg, de N211, cruise je binnen een kwartier naar Hoek van Holland. In Rotterdam, Den Haag en Delft ben je in omme nabij een half uur.

image alt

Fiets en OV

Wat is er nu fijner dan in een paar minuten zo naar het strand te fietsen of te lopen. In de zomer en de lente lekker je handdoek uitrollen en dat spannende boek in 1x uitlezen in het warme zand. Maar ook uitwaaien in de herfst of een frisse neus in de winter tijdens een lange strandwandeling. Heerlijk. Dat is toch 365 dagen per jaar een vakantiegevoel? Maar ook in het centrum van Monster zit je op slechts 5 minuten fietsen!

Liever naar de grote stad met het openbaar vervoer? Vanuit Duingeest pak je de bus (lijn 35 en 31) die je in 15-20 minuten naar Den Haag brengt. Bus 35 rijdt ook binnen een half uur naar Hoek van Holland. 

Een vraag? Wij helpen je graag verder
Wat heeft Duingeest te bieden? Bekijk de Voorzieningen