Duingeest
Logo Logo

De wind door je haren en je voeten in het zand. Dat is wonen in Duingeest. Vanaf boven is goed te zien dat de prachtige woningen direct achter de duinen staan, met het strand om de hoek!

Lees verder

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de 6de en tevens laatste fase. Deze fase bestaat uit de drie bouwvelden met in totaal 54 woningen. De velden zijn gelegen aan de westkant van Duingeest, tussen de toekomstige appartementen en de gerealiseerde fases. Met een aantal terugkerende en nieuwe woningtypes wordt deze fase een ruim opgezet woonplan. Naar verwachting gaat de verkoop in september van start.

Lees verder

Mooi resultaat! Na een succesvolle start van de verkoop is gisteren ook het laatste bouwnummer van de appartementen Zilverschoon verkocht. Wij wensen alle kopers voor straks veel woonplezier in hun nieuwe woning!

Lees verder

Voor de kopers van appartementen Zilverschoon is er goed nieuws. Gisteren is de brief met het goede nieuws dat de bouw definitief van start gaat op de post gegaan. Naar verwachting start aannemer Van Wijnen al over een aantal weken met de (bouw)werkzaamheden.

Lees verder

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Duingeest. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Het is zover! De verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon in Duingeest is vandaag online gestart!

Lees verder

We starten op donderdag 8 februari online met de verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon in Duingeest. Benieuwd hoe de verkoopprocedure in zijn werk gaat? Lees het hier!

Lees verder

Goed nieuws! De datum van de online start verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon in Duingeest is bekend!

Lees verder

Eerder lieten we al een eerste impressie zien van het appartementengebouw Zilverschoon, nu zijn de definitieve impressies klaar. Kijk je mee?

Lees verder

Waar liggen de verschillende appartementengebouwen Duingeest? Alle gebouwen en de fases die in bewoond worden of in aanbouw zijn staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?