Duingeest
Logo Logo

Eerder lieten we al een eerste impressie zien van het appartementengebouw Zilverschoon, nu zijn de definitieve impressies klaar. Kijk je mee?

Lees verder

Waar liggen de verschillende appartementengebouwen Duingeest? Alle gebouwen en de fases die in bewoond worden of in aanbouw zijn staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Achter de schermen is in de afgelopen hard gewerkt aan de nieuwe appartementen in Duingeest. De 16 bereikbare koopappartementen gaan naar verwachting eind november/begin december in verkoop. Bekijk nu alvast de ligging, plattegronden en koopsommen!

Lees verder

De 16 bereikbare koopappartementen Zilverschoon in Duingeest worden toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendesysteem voor nieuwbouwkoopwoningen.

Lees verder

Op woensdag 31 mei is de nieuwe speeltuin feestelijke in gebruik genomen. Wethouder Meijer van de Gemeente Westland van onder andere openbare ruimte, heeft de een officiële handeling verrichten. Daarbij kreeg hij assistentie van een aantal kinderen uit de wijk.

Lees verder

Goed nieuws! De bouw van de 13 twee-onder-een-kap- en geschakelde bungalows in fase 5 gaat van start. De aannemer Waal begint naar verwachting in medio april 2017 met de (bouw)werkzaamheden.

Lees verder

Woensdag 19 oktober start de verkoop van de vijfde fase van Duingeest. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwwoningen in Monster? Lees dan verder hoe jij in aanmerking kunt komen!

Lees verder

De woningen in fase 5 van Duingeest worden toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendesysteem voor nieuwbouwkoopwoningen. Lees verder..

Lees verder

Waar liggen de verschillende type woningen in fase 5? Hoeveel tuin zit er achter de woning? Alle woningen staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

De afbouwfase van fase 3 in Duingeest is in volle gang. Binnen in de woningen worden o.a. de sanitaire ruimten afgewerkt en buiten wordt het openbaar gebied ingericht.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?