Duingeest
Logo Logo

Lees waarom je een persoonlijk account nodig hebt als je straks een huis wilt kopen in Duingeest. Wat zijn de voordelen en wat kun je er nog meer mee? Lees er alles over!

Lees verder

Het is zover! De verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon in Duingeest is vandaag online gestart!

Lees verder

We starten op donderdag 8 februari online met de verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon in Duingeest. Benieuwd hoe de verkoopprocedure in zijn werk gaat? Lees het hier!

Lees verder

Goed nieuws! De datum van de online start verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon in Duingeest is bekend!

Lees verder

Eerder lieten we al een eerste impressie zien van het appartementengebouw Zilverschoon, nu zijn de definitieve impressies klaar. Kijk je mee?

Lees verder

Waar liggen de verschillende appartementengebouwen Duingeest? Alle gebouwen en de fases die in bewoond worden of in aanbouw zijn staan nu in een interactieve kavelkaart.

Lees verder

Achter de schermen is in de afgelopen hard gewerkt aan de nieuwe appartementen in Duingeest. De 16 bereikbare koopappartementen gaan naar verwachting eind november/begin december in verkoop. Bekijk nu alvast de ligging, plattegronden en koopsommen!

Lees verder

De 16 bereikbare koopappartementen Zilverschoon in Duingeest worden toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendesysteem voor nieuwbouwkoopwoningen.

Lees verder

Op woensdag 31 mei is de nieuwe speeltuin feestelijke in gebruik genomen. Wethouder Meijer van de Gemeente Westland van onder andere openbare ruimte, heeft de een officiële handeling verrichten. Daarbij kreeg hij assistentie van een aantal kinderen uit de wijk.

Lees verder

Goed nieuws! De bouw van de 13 twee-onder-een-kap- en geschakelde bungalows in fase 5 gaat van start. De aannemer Waal begint naar verwachting in medio april 2017 met de (bouw)werkzaamheden.

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?