Duingeest
Logo Logo

Afgelopen week zijn de eerste handtekeningen gezet onder de koop- en aannemingsovereenkomsten voor een woning in Duingeest fase 6. Wij wensen de kopers alvast veel woonplezier in hun toekomstige woning!

Lees verder

De tweekappers type Zandlelie zijn al eerder gerealiseerd in Benthuizen. Dus bieden we je nu de unieke kans om virtueel door een woningtype Zandlelie te lopen! Kijk mee.

Lees verder

Alle informatie over de woningen staat online en je kunt deze downloaden wanneer jou het uitkomt. Het doorgeven van je voorkeuren gaat online via Mijn Eigen Huis.

Lees verder

Kan ik deze woning kopen?

Je bent eruit. Je hebt de website in de gaten gehouden, alle nieuwsbrieven ontvangen en een Mijn Eigen Huis account aangemaakt: in deze wijk wil je wonen. Je hebt zelfs al een specifiek bouwnummer op het oog! Je staat klaar om je in te schrijven voor de start verkoop. Maar... kan je deze woning wel kopen? Goed nieuws: Rabobank heeft een tijdelijk actietarief voor de hypotheek.

Lees verder

De 54 woningen in fase 6 in Duingeest worden toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendesysteem voor nieuwbouwkoopwoningen.

Lees verder

We hebben goed nieuws te vertellen over de 54 riante woningen in de 6de fase van Duingeest. De datum van de online start verkoop en de informatieavond zijn bekend.

Lees verder

Ben jij geïnteresseerd in één van de 54 nieuwe gezinswoingen in de 6de fase van Duingeest? Lees dan verder hoe de verkoop in z'n werk gaat en wat je nu alvast kan regelen.

Lees verder

Na een succesvolle verkoop is eind juni de bouw gestart van de 16 appartementen Zilverschoon van het nieuwbouwplan Duingeest. Gisteren werd dit samen met de kopers, Wethouder Cobie Gardien-Reinders van de gemeente Westland en andere betrokkenen op de bouwplaats gevierd.

Lees verder

In de afgelopen periode is hard gewerkt aan de 6de en tevens laatste fase. Deze fase bestaat uit de drie bouwvelden met in totaal 54 woningen. De velden zijn gelegen aan de westkant van Duingeest, tussen de toekomstige appartementen en de gerealiseerde fases. Met een aantal terugkerende en nieuwe woningtypes wordt deze fase een ruim opgezet woonplan. Naar verwachting gaat de verkoop in september van start.

Lees verder

De wind door je haren en je voeten in het zand. Dat is wonen in Duingeest. Vanaf boven is goed te zien dat de prachtige woningen direct achter de duinen staan, met het strand om de hoek!

Lees verder

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?