Aankondiging start verkoop Duingeest Eiland

5 mei '21

Goed nieuws! We hebben inmiddels duidelijkheid over de start verkoop van Duingeest Eiland en over hoe de toewijzing van de laatste 9 woningen is geregeld. Lees snel verder!

image alt

Start verkoop

Op donderdag 27 mei zullen de 9 woningen van Duingeest Eiland in verkoop gaan. Die dag zullen ook alle verkoopstukken op de website te vinden zijn. Het inschrijfproces is volledig digitaal. Dat houdt in dat je jouw voorkeuren (maximaal 5 woningen) online kunt doorgeven, via jouw Mijn Eigen Huis account. Je hebt tot vrijdag 4 juni om jouw voorkeuren door te geven. Daarna vindt op donderdag 10 juni de toewijzing van de woningen plaats. Je kan nu alvast je favoriete bouwnummers toevoegen aan je wishlist, dan kan je op 27 mei snel en makkelijk je voorkeuren doorgeven!

Maak een Mijn Eigen Huis account
image alt

Toewijzing

Voorkeuren doorgeven kan tot en met 4 juni. Nadat de verkoop is gesloten, worden de woningen toegewezen. Dit gebeurt via de rangvolgorde van de Gemeente Westland. Op 10 juni ontvang je bericht over de toewijzing van de woningen. Benieuwd hoe de procedure werkt?

Bekijk hoe de toewijzing werkt
  Bekijk de veel gestelde vragen
  Bekijk de woningen