Wonen in een beach house? Ja graag!

27 mei '19

Op een bijzondere locatie direct achter de duinen van Monster is een unieke vrijstaande villa gebouwd. Hier woon je aan zee en voelt het 365 dagen als vakantie. De villa is ontworpen in de kenmerkende “Beach” architectuur van ZVA Architecten en sluit naadloos aan bij de rest van de wijk. Tegelijkertijd zorgen de verschillende kap richtingen, de grote veranda en het kleur- en materiaalgebruik voor een unieke en zeer in het oog springende woning. Zeker een “one of a kind”!

image alt

Wat een plaatje

Villa Beach House is de laatste woning die gebouwd wordt in dit deelplan van de wijk Duingeest. Dan is dit deel van de wijk pas echt af. De bijzondere ligging op een hoekkavel zorgt voor een tuin rondom de woning in combinatie met een fraaie veranda met zonligging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning wordt aan de voorzijde voorzien van een karakteristieke duintuin inclusief kastanjehouten duinhek.

image alt

Vakantiegevoel, maar dan thuis

De woning is een plaatje aan de buitenkant maar ook in de woning is er genoeg te genieten. Vanuit de ruime entreehal met toiletruimte en meterkast kom je in de royale woonkamer met open keuken. De kamer baadt in het daglicht met dank aan de vele ramen rondom. Het wordt extra ruimtelijk wanneer u de dubbele deuren naar de veranda openzet en buiten en binnen in elkaar overlopen. Hierdoor krijg je vanzelf een vakantiegevoel. Op de eerste verdieping is een aparte wasruimte, ruime badkamer inclusief een tweede toilet en 2 volwaardige slaapkamers. De spannende zoldertoren is eenvoudig om te toveren tot studeerkamer of hobbyruimte.

Hier wonen?

27 mei '19

Helaas is het Beach House al verkocht. Echter zijn er nog woningen beschikbaar in Duingeest. Nieuwsgierig? 

Bekijk het huidige woningaanbod
  Terug naar nieuws
  Bekijk de omgeving