Hoe verloopt de verkoopprocedure?

14 september '18

Woensdag 26 september start de verkoop van de 54 nieuwe woningen van de 6de fase van Duingeest online. Heb je interesse in één van de schitterende woningen? Lees dan verder hoe jij straks eigenaar kan worden.

1) Inzage in de verkoopstukken

14 september '18

Heb je je ingeschreven als belangstellende bij één van de woningtypen? Dan sturen wij je op woensdag 26 september een nieuwsbrief met een link naar de verkoopdocumenten. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en wat voor keuken en sanitair er standaard in de woningen komt. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen. Vanaf dit moment kan je je inschrijven voor maximaal 5 woningen. Hier gebruik je het persoonlijk Mijn Eigen Huis account voor. 

2) Informatiebijeenkomst

14 september '18

Tijdens de inschrijfperiode organiseren wij op woensdag 3 oktober een informatiebijeenkomst in Themapark De Westlandse Druif vlakbij de nieuwbouw locatie. Wij overhandigen je tijdens deze avond graag de gedrukte brochure en uiteraard heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen.

3) Inschrijven

14 september '18

Na de informatiebijeenkomst heb je tot maandag 8 oktober 17.00 uur de tijd om je in te schrijven voor jouw 5 meest favoriete woningen in deze fase in Duingeest.

Account aanmaken

4) Toewijzing via Woningzoekendesysteem gemeente Westland

14 september '18

De toewijzing vindt (bij meerdere kandidaten op hetzelfde bouwnummer) plaats op basis van het Woningzoekendesysteem van de gemeente Westland. Meer informatie over het woningzoekendesysteem van gemeente Westland lees je hier op onze website.

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst

14 september '18

Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk vrijdag 12 oktober van ons een bericht. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een adviesgesprek. De belangstellenden die geen woning toegewezen hebben gekregen, zien dat in hun Mijn Eigen Huis-omgeving en worden op de reservelijst geplaatst. Na het adviesgesprek heb je de tijd om alle stukken thuis rustig door te nemen en eventuele vragen aan de verkoopadviseur te stellen. Ga je over tot aankoop? Dan stellen we de overeenkomsten op en kun je deze ondertekenen.

Heb je vragen? Neem contact met ons op
Staat hier jouw droomwoning? Bekijk het woningaanbod