Unieke woning op loopafstand van het strand!

28 maart '19

In Duingeest wordt een unieke vrijstaande villa gebouwd. Hier woon je aan zee en krijg je onmiddellijk het vakantiegevoel, het hele jaar door. De villa is ontworpen in de kenmerkende “Beach” architectuur van ZVA Architecten en sluit naadloos aan bij de rest van de wijk. Tegelijkertijd zorgen de verschillende kap richtingen, de grote veranda en het kleur- en materiaalgebruik voor een unieke en zeer in het oog springende woning. Binnenkort gaat de verkoop van start. Interesse? Lees verder!

Middenin Duingeest

28 maart '19

Villa Beach House staat middenin Duingeest op de hoek van de Tweetandschelp (op de interactieve situatiekaart staat deze als grijs blokje 'in ontwikkeling' aangekaart). De bijzondere ligging op een hoekkavel zorgt voor een tuin rondom de woning in combinatie met een fraaie veranda met zonligging en twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De woning wordt aan de voorzijde voorzien van een karakteristieke duintuin inclusief kastanjehouten duinhek.
De woning is een plaatje aan de buitenkant maar ook in de woning is er genoeg te genieten. Vanuit de ruime entreehal met toiletruimte en meterkast kom je in de royale woonkamer met open keuken. De kamer baadt in het daglicht met dank aan de vele ramen rondom. Het wordt extra ruimtelijk wanneer je de dubbele deuren naar de veranda openzet en buiten en binnen in elkaar overlopen. Hierdoor krijg je zeker een vakantiegevoel.

image alt

Ruimte voor het hele gezin

Op de eerste verdieping vind je twee volwaardige slaapkamers, een ruime badkamer inclusief een tweede toilet en een aparte wasruimte. De spannende zoldertoren is eenvoudig om te toveren tot studeerkamer of hobbyruimte. Zie je jezelf hier al wonen? Wacht dan niet te lang met reageren aangezien er maar één Villa Beach House wordt gebouwd in heel Duingeest! Een unieke kans dus. Interesse? De verkoop van deze woning gaat volledig via Borgdorff Makelaars in Monster. Neem contact op met de makelaar voor meer informatie.

  Terug naar nieuws
  Bekijk het overige woningaanbod in Duingeest