Bijzonder wonen achter de duinen

Op een unieke locatie direct achter de duinen van Monster komen twee schitterende appartementencomplexen. Hier woon je direct aan zee met een vakantiegevoel, het hele jaar door. De appartementen voldoen aan de eisen van deze tijd: duurzaam gebouwd, gasloos, met vloerverwarming en een eigen warmtesysteem. Alle appartementen bieden meer dan voldoende ruimte; uitstekend geschikt voor iedereen die op zoek is naar de luxe van gelijkvloers wonen. Binnenkort gaat de verkoop van start. Interesse? Lees verder!

De woningtypes in Zeekraal en Zandzegge

In de kleinschalige appartementengebouwen Zeekraal en Zandzegge worden 32 luxe appartementen en 2 riante penthouses gerealiseerd. Beide gebouwen tellen elk 16 appartementen en 1 penthouse. Het complex Zeekraal ligt meer landinwaarts naast het gebouw Zilverschoon en Zandzegge is het eerste appartementencomplex achter de duinen. De uitstraling van beide complexen is anders, dus je woont hier niet in een dertien in een dozijn complex. Natuurlijk sluiten de stijlen wel op elkaar aan, zodat de gebouwen mooi opgaan in de omgeving.

Voor- en achterzijde Zeekraal

Nieuwbouw in Monster
Nieuwbouw in Monster

Voor- en achterzijde Zandzegge

Nieuwbouw in Monster
Nieuwbouw in Monster
image alt

Duurzaam én comfortabel wonen

In de appartementen van Zeekraal en Zandzegge is het comfortabel en duurzaam wonen. Alle appartementen ontvangen hun warmte via een bodemwarmtepomp - gasloos dus. Ze zijn standaard uitgerust met vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een comfortabele temperatuur in je woning. Daarnaast circuleert er minder stof, bijvoorbeeld doordat het stof zich niet ophoopt tussen de radiatoren. En wat ook prettig is: er staan geen radiatoren in het zicht. Zo kun je je woning inrichten zoals jij dat wilt.

image alt

Ruimte genoeg

Ieder appartement krijgt een eigen parkeerplaats en de penthouses zelfs twee parkeerplaatsen. Ben je iemand die liever de fiets pakt? Er is voor elk appartement een eigen berging waar je jouw fiets(en) kunt stallen. Uiteraard kent elk appartement een eigen buitenruimte. Afhankelijk van je locatie in Zeekraal of Zandzegge kijk je vanaf je balkon of ruime terras uit over het Westland, richting Den Haag of over zee. 

Meld je aan!

De verkoop gaat in maart van start. Heb je al een Mijn Eigen Huis Account aangemaakt? Een account hebben is niet alleen handig, maar ook een must als je straks een appartement of penthouse wilt kopen. Via je account geef je je voorkeur door voor een bouwnummer. Maak een account aan en geef je favoriete bouwnummer een hartje. Zo hoor je als eerste wanneer de verkoop start.

Belangrijk om te weten is dat het toewijzen van Zandzegge en Zeekraal via de gemeente Westland gaat. Hoe dat werkt kun je lezen op de pagina Woning kopen.