Bouwnummers Duingeest Eiland online!

Het is zover; je kunt de 9 woningen van Duingeest Eiland bekijken. De bouwnummers staan nu online met de indicatieve prijzen. Weet jij al welke jouw favoriet is?

image alt

Oriënteer je op jouw droomwoning

Nu alle bouwnummers live staan, kun jij je langzaamaan gaan oriënteren. Bekijk per woning alle kenmerken eens goed. Je ziet dan bijvoorbeeld hoeveel woonruimte je hebt en het aantal slaapkamers. En vergeet ook niet de locatie; bouwnummers 4 tot en met 9 zijn gelegen aan de waterkant en dus niet achterom bereikbaar!

image alt

Rond de zomer meer bekend

De woningen waar je belangstelling voor hebt, plaats je op jouw wensenlijst. Als je al een persoonlijk account aan hebt gemaakt, gaat dit heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button ‘Wensenlijst’ onderaan de desbetreffende bouwnummerpagina. Wanneer de verkoop start kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button ‘Voorkeuren doorgeven’ bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan Duingeest Eiland. We verwachten dat de 9 woningen rond de zomer in verkoop zullen gaan. Als je niks wilt missen, laat dan je NAW-gegevens achter bij je favoriete bouwnummer!

  Maak een account aan
  Bekijk de bouwnummers