Verkoop woensdag 26 september online van start

Goed nieuws! De datum van de online start verkoop en de informatieavond van de 6de en laatste fase met ruime gezinswoningen in Duingeest zijn bekend. Woensdag 26 september gaat de verkoop online van start. Heb je nog vragen? Op woensdag 3 oktober organiseren wij een informatieavond waar je al je vragen aan ons kan stellen!

Verkoopdocumenten bekijken

Heb jij je al aangemeld als belangstellende voor de type woningen in deze fase? Dan krijg je woensdag 26 september rond 17.00 uur een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina met alle verkoopinformatie. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk via je persoonlijke Mijn Eigen Huis account. De documenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie) plattegronden, de prijslijst, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en informatie over de afwerking van de woningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst over deze nieuwe fase is op woensdagavond 3 oktober. Wij ontvangen je dan tussen 17.30 en 19.00 uur in Themapark De Westlandse Druif aan de Vlotlaan 535 in Monster. Op deze avond kun je al je vragen stellen aan de makelaar, de aannemer en de ontwikkelaar. Inschrijven voor de woningen gaat online via je "Mijn Eigen Huis" account. Themapark De Westlandse Druif is vlakbij de projectlocatie gelegen, vergeet zeker niet nog een kijkje te nemen op de locatie. Een groot aantal woningtypes uit fase 6 (waaronder de rijwoningen type Duingras en Duinroos, 2 onder 1 kap woningen type Zandhaver C en D en vrijstaande villa's type Zeewinde) zijn in eerdere fases al gerealiseerd! 

3 oktober 2018

Informatiebijeenkomst Fase 6

Waar? Themapark De Westlandse Druif Adres? Vlotlaan 535, 2681 TW Monster Hoe laat? Tussen 17.30 en 19.00 uur

rijwoningen duingras en duinroos

Favorietenoverzicht

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete woningtype. 

Doorgeven van je voorkeuren

Heb je alles gelezen en bekeken? Geef dan jouw voorkeuren door. Dat kan alleen via je "Mijn Eigen Huis" account. Na de informatiebijeenkomst heb je nog tot en met maandag 8 oktober 17.00 uur de tijd om je voorkeuren digitaal door te geven.

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Dit is ‘m! Je hebt jouw droomhuis gevonden. Maar hoe kun je eigenaar worden van één van deze schitterende woningen? Lees daarom de verkoopprocedure met informatie over inschrijven, toewijzen en tekenafspraken goed door. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod