Woensdag 13 maart online start verkoop!

We hebben inmiddels goed nieuws te vertellen over de schitterende appartementen Zeekraal en Zandzegge. De datum van de online start verkoop en de informatieavond zijn bekend! Woensdag 13 maart start de online verkoop en kun je je inschrijven voor jouw favoriete woning. Lees hier meer over hoe je je interesse kunt laten blijken voor deze woningen en over de verkoopprocedure.

Laat je interesse blijken!

Heb jij al eerder je interesse getoond in Duingeest en heb je een Mijn Eigen Huis account? Geef dan nu jouw favoriete woningtypes een hartje! Is dit de eerste keer dat je je interesse in Duingeest laat blijken? Laat je naw-gegevens dan achter bij de woningtype(s) van jouw voorkeur of maak een Mijn Eigen Huis account aan en geef je favoriete woningen een hartje. 

Op de dag van de start verkoop -woensdag 13 maart 17.00 uur- krijg je een e-mail met een link naar de speciale verkooppagina. Inschrijven is vanaf dat moment mogelijk. De documenten staan dan ook in jouw "Mijn Eigen Huis" account. Denk bij de verkoopdocumenten onder andere aan de (optie) plattegronden, de prijslijst en informatie over de afwerking. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

Vragen? Kom naar de informatiebijeenkomst

De informatiebijeenkomst over deze nieuwe fase is op woensdag 20 maart van 17:30 tot 19:00 uur. De makelaars, aannemer en Rabobank adviseurs staan die avond voor je klaar. Ook wordt de brochure uitgedeeld.

20 maart 2019

Informatiebijeenkomst appartementen Duingeest

Datum: Woensdag 20 maart. Tijd: 17.30-19.00 uur. Locatie: The Coast Beach House. Molenslag, 2681 VP Monster.

binnentuin duingeest

Favorietenoverzicht

Plaats de woningen waar je belangstelling voor hebt nu al in je favorietenoverzicht binnen je "Mijn Eigen Huis" account. Om de top 5 van jouw bouwnummers door te geven als de woningen in verkoop zijn, is het belangrijk dat jouw favoriete woningen in het overzicht staan. Dus staan ze er nog niet in? Log dan in, ga naar het woningaanbod en klik op het hartje bij jouw favoriete bouwnummer. 

Hoe werkt de verkoopprocedure?

Als je straks je favoriete bouwnummers hebt doorgegeven en de inschrijving is gesloten, dan wijst de Gemeente Westland vervolgens de woningen toe. Lees alles over een woning kopen in Duingeest -van het inschrijven en toewijzen via de gemeente Westland tot aan de tekenafspraken- goed door. 

Heb je een vraag? Neem contact met ons op
Meer weten over de woningen? Bekijk het woningaanbod