Duurzaam wonen in Duingeest: klaar voor de toekomst

7 maart '19

We nemen gas terug: in Nederland gaan we stoppen met het gebruik van aardgas voor het verwarmen van woningen en bij het koken. In 2050 moeten we allemaal gasloos wonen. Gelukkig zijn de appartementen en penthouses van Zeekraal en Zandzegge klaar voor de toekomst. Alle woningen zijn gasloos en hebben een eigen bodemwarmtepomp. Zo draag je niet alleen bij aan een beter milieu, maar ben je ook voorbereid op een toekomst waarin energiebronnen steeds schaarser worden. Dat is pas zorgeloos wonen.

De voordelen van gasloos wonen

Alternatief voor gas in Zeekraal en Zandzegge

7 maart '19

Er zijn verschillende alternatieven om een woning gasloos te maken. In de appartementen en penthouses van Zeekraal en Zandzegge is gekozen voor een bodemwarmtepomp. We leggen je graag uit wat dat inhoudt! Een bodemwarmtepomp haalt zijn warme of koude energie uit de bodem om de woning te verwarmen of te verkoelen. De warmtepomp maakt gebruik van verschillende zaken - zoals een compressor - om de temperatuur van de warmte uit de bodem te verhogen. Hoe een bodemwarmtepomp precies werkt is hieronder in een video schematisch uitgelegd. In de video is dit aan de hand van een 2 onder 1 kapwoning gedaan, maar het principe en de technische installaties zijn gelijk voor jouw droomappartement in Duingeest!

Zorgeloos genieten

7 maart '19

Kortom, een gasloos nieuwbouwappartement in Zeekraal en Zandzegge is niet alleen toekomstbestendig, maar is ook nog eens goed voor het milieu. Terwijl je heerlijk geniet van een lome zonnige middag op het terras, weet je dat je voorlopig wel goed zit in dit mooie appartement. Dan zit je toch nóg lekkerder?

  Naar de woningen
  Wanneer start de verkoop?