Een droomappartement aan het strand? Dit is je laatste kans!

Zomeravonden op het balkon, met het geluid van de zee op de achtergrond? Wandelen of fietsen in de duinen wanneer je wilt, vlak bij de stad en makkelijk te bereiken met de auto? Het lijkt een onmogelijke combinatie maar bouwnummer 304, de laatste woning uit Duingeest, heeft het allemaal!

image alt

Maak kennis met bouwnummer 304!

Bouwnummer 304 is het hoekappartement op de eerste verdieping van complex Zeekraal. Hier heb je 126m2, vier kamers en een terras van ruim 14m2 op het zuidwesten. De balustrade is van glas, zodat je optimaal kan genieten van je uitzicht.
Door de openslaande deuren loop je van het balkon naar de lichte woonkamer van ruim 37m2. Door dat de woonkamer zowel aan de balkonzijde als de halzijde openslaande deuren heeft, voelt het appartement heel ruim. Met drie slaapkamers, een badkamer met dubbele wastafel en vloerverwarming in het gehele huis heeft dit appartement alle gemakken die vereist zijn voor een gelijkvloerse droomwoning!

Verder krijg je een parkeerplaats en een berging waar je de fiets(en) kunt stallen. Hier woon je direct aan zee met een vakantiegevoel, het hele jaar door.  Bouwnummer 304 is bij uitstek geschikt voor iedereen die op zoek is naar de luxe van gelijkvloers wonen!

image alt

Duurzaam genieten

In bouwnummer 304 is het comfortabel en duurzaam wonen. Alle appartementen ontvangen hun warmte via een bodemwarmtepomp - gasloos dus. Ze zijn standaard uitgerust met vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een comfortabele temperatuur in je woning. Daarnaast circuleert er minder stof, bijvoorbeeld doordat het stof zich niet ophoopt tussen de radiatoren. En wat ook prettig is: er staan geen radiatoren in het zicht. Zo kun je je woning inrichten zoals jij dat wilt.

Hier wonen? Dat kan al snel!

In juli 2019 is de aannemer al begonnen met de bouw van appartementencomplexen Zandzegge en Zeekraal. Als dit jouw droomappartement is, duurt het dus niet lang voor je ook daadwerkelijk kunt wonen! Naar verwachting worden de eerste appartementen in Q1 van 2021 opgeleverd.

Naar de woning
  In de buurt
  Wonen in Monster