Een penthouse aan het strand? Dit is je laatste kans!

29 juni '20

Zomeravonden op het balkon, met het geluid van de zee op de achtergrond? Wandelen of fietsen in de duinen wanneer je wilt, vlak bij de stad en makkelijk te bereiken met de auto? Het lijkt een onmogelijke combinatie maar bouwnummer 317, de laatste woning uit Duingeest, heeft het allemaal!

image alt

Bouwnummer 317 is het penthouse van complex Zeekraal. Hier heb je 148m2, vier kamers en een terras van ruim 70m2! Bovendien krijg je twee parkeerplaatsen en een berging waar je de fiets(en) kunt stallen. Hier woon je direct aan zee met een vakantiegevoel, het hele jaar door. Het penthouse voldoet aan de eisen van deze tijd: duurzaam gebouwd, gasloos, met vloerverwarming en een eigen warmtesysteem. Bouwnummer  is dus bij uitstek geschikt voor iedereen die op zoek is naar de luxe van gelijkvloers wonen!

image alt

In bouwnummer 317 is het comfortabel en duurzaam wonen. Alle appartementen ontvangen hun warmte via een bodemwarmtepomp - gasloos dus. Ze zijn standaard uitgerust met vloerverwarming, goede isolatie en ventilatie. Vloerverwarming zorgt voor een gelijkmatige verdeling van de warmte en een comfortabele temperatuur in je woning. Daarnaast circuleert er minder stof, bijvoorbeeld doordat het stof zich niet ophoopt tussen de radiatoren. En wat ook prettig is: er staan geen radiatoren in het zicht. Zo kun je je woning inrichten zoals jij dat wilt.

Hier wonen? Dat kan al snel!

29 juni '20

In juli 2019 is de aannemer al begonnen met de bouw van appartementencomplexen Zandzegge en Zeekraal. Als dit jouw droomappartement is, duurt het dus niet lang voor je ook daadwerkelijk kunt wonen! Neem snel contact op met de makelaar om alles te weten te komen over je droomwoning.

Naar de woning
  In de buurt
  Wonen in Monster