Woensdag 19 oktober start de verkoop van de vijfde fase van Duingeest. Heb je interesse in één van deze schitterende nieuwbouwwoningen in Monster? Lees dan verder hoe jij in aanmerking kunt komen!

1) Inzage in de verkoopstukken
Een paar dagen voor de start verkoop zijn de verkoopdocumenten op de website beschikbaar. Hier vind je onder andere de brochure, de mogelijkheden van meer- en minderwerk en de verkooptekeningen. Je neemt op je gemak alles door en verzamelt eventuele vragen.

2) Verkoopbijeenkomst op 19 oktober
Op woensdag 19 oktober is er een verkoopbijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst ontvang je de gedrukte brochure en heb je alle gelegenheid voor het stellen van vragen. Je bent tussen 17.30 en 19.00 uur van harte welkom bij De Noviteit aan de Kloosterlaan 33 in Monster

3) Invullen en insturen inschrijfformulier
Iedereen die zich heeft aangemeld bij een of meerdere woningtypen van de eerste fase ontvangt op woensdag 19 oktober een email met een link naar het digitale inschrijfformulier. In dat formulier kun je je voorkeur voor de bouwnummers opgeven. Je kunt meerdere bouwnummers als voorkeur opgeven. Na de verkoopbijeenkomst heb je een aantal dagen de tijd om het inschrijfformulier in te sturen. De sluitingsdatum hiervan is maandag 31 oktober om 17.00 uur.

4) Woningzoekendesysteem gemeente Westland
Vervolgens worden de woningen in fase 5 toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendesysteem voor nieuwbouwkoopwoningen. Meer informatie over het woningzoekendesysteem van gemeente Westland lees je op onze website. 

5) Uitnodiging gesprek en tekenen overeenkomst
Iedereen die zich heeft ingeschreven, ontvangt uiterlijk vrijdag 4 november van ons een bericht of één van de woningen voor je is gereserveerd. Heb je een woning toegewezen gekregen? Dan neemt de makelaar contact met je op voor een gesprek.

  Bekijk de woningen in fase 5
  Naar de verkoopdocumenten