Laatste fase nu in voorbereiding!

We hebben fantastisch nieuws. Er komt nog een allerlaatste fase aan in Duingeest: Duingeest Eiland! Op dit kleine (schier)eiland komen 9 exclusieve woningen. Vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen omringd door water, pal achter de duinen. Hier heb je het hele jaar door het ultieme vakantiegevoel!

image alt

Maak kennis met Duingeest Eiland

De 5 luxe vrijstaande en 4 royale 2 onder 1 kapwoningen van Duingeest Eiland onderscheiden zich met hun witte tuitgevels als moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest.

Vanaf Duingeest Eiland heb je volop mogelijkheden om buiten actief bezig te zijn. Je woont immers aan het water en hebt de duinen als verlengde van je achtertuin. Daarnaast profiteer je in Duingeest Eiland van alle voordelen die een nieuwbouwwoning je biedt, maar dan wel met bestaande voorzieningen zoals supermarkt, scholen en horeca binnen handbereik. Wat een ideale locatie!

Wanneer start de verkoop?

Op dit moment zijn we met de architect en de aannemer druk bezig met het uitwerken van de definitieve verkoopstukken. Het is nog niet duidelijk wanneer alle voorbereidingen op de verkoop klaar zijn. Wil je niets van deze allerlaatste kans op een woning in Duingeest missen? Laat dan onderaan deze pagina je gegevens achter om de digitale nieuwsbrief te ontvangen wanneer we meer informatie over de woningen hebben.

Liever een eengezinswoning in Monster?

Wil jij graag een nieuwbouwwoning in Monster, maar past een eengezinswoning beter bij je? neem dan eens een kijkje bij Noorderduin, aan de rand van Monster en tegen recreatiegebied Madestein aan. Hier komen eengezinswoningen. waarbij je zelf kan meebepalen over de plattegrond van de woning. Nieuwsgierig? Klik op onderstaande knop en neem een kijkje bij Noorderduin.

Naar de website van Noorderduin
Heb je een vraag? We staan je graag te woord
Interesse in Duingeest Eiland? Bekijk de woningen