Maak kennis met de 16 bereikbare koopappartementen Zilverschoon!

9 november '17

Ben je op zoek naar een appartement van circa 85 m² met twee slaapkamers, een eigen parkeerplaats én een balkon op het zuidwesten met uitzicht op de duinen? Maak dan kennis met de 16 bereikbare koopappartementen in Duingeest! 

De eerste beelden van het kleinschalige appartementengebouw staan nu alvast online. Ook de plattegronden en de koopsommen bekijk je bij de woningtypesEind november/begin december gaat naar verwachting de verkoop van de 16 bereikbare koopappartementen Zilverschoon van start. Meld je dan nu alvast aan als belangstellende en ontvang alle verkoopinformatie en een link naar het inschrijfformulier zodra de verkoop start!

4 kleinschalige appartementengebouwen

Het woningaanbod in Duingeest is zo gevarieerd dat het voor elk wat wils biedt. In het totaal staan er straks vier kleinschalige appartementengebouwen. In één van de gebouwen komen 36 sociale huurappartementen. In de twee gebouwen Zeekraal en Zandzegge die het dichtst bij de duinen gelegen is ruimte voor de 34 vrije sector koopappartementen, die te verdelen zijn in 2 riante penthouses en 32 luxe appartementen. De 16 bereikbare koopappartementen komen in het tweede appartementengebouw. Alle bewoners kunnen hun auto kwijt in de garage onder de appartementen. Alsof je je auto in de duinen parkeert. Hier vind je trouwens ook de ruime berging, waar je je fietsen met gemak kwijt kunt.

16 bereikbare koopappartementen

De 16 mooie bereikbare koopappartementen komen in het tweede appartementengebouw. Hoewel je de keuze hebt uit 3 verschillende types, zijn er heel wat gemene delers. Wat dacht je bijvoorbeeld van een heerlijk balkon op het zuidwesten? Daarbij heb je altijd 2 slaapkamers, een inpandige berging en nog een extra berging voor je fiets(en) op de begane grond. Fijn ook dat voor je auto een privéparkeerplaats beschikbaar is op de begane grond onder de appartementen. Tot slot worden de appartementen opgeleverd met mooi sanitair, tegelwerk en vloerverwarming.

16 bereikbare koopappartementen

Toewijzing via woningzoekendesysteem Gemeente Westland

De 16 bereikbare koopappartementen in Duingeest worden toegewezen via het gemeentelijke woningzoekendesysteem voor nieuwbouwkoopwoningen. Hoe langer je staat ingeschreven, hoe meer kans je maakt om in aanmerking te komen voor een nieuwbouw koopwoning. Niemand is bij voorbaat uitgesloten van inschrijving voor de appartementen. Ook niet-ingeschrevenen kunnen zich inschrijven. Lees hier meer informatie over het woningzoekendesysteem

Meld je aan als belangstellende!

De verkoop start eind november/begin december online. Wil je niets missen? Meld je dan aan als belangstellende via het woningtype van jouw voorkeur. Wij houden je vervolgens op de hoogte van de ontwikkelingen.

Interesse? Meld je aan bij je favoriete woningtype!
Wanneer start de verkoop? Lees de planning!