Nog 9 exclusieve woningen in Duingeest

Op dit moment wordt de laatste hand gelegd aan de laatste 9 woningen in Duingeest. Een exacte datum kunnen we nog niet noemen, maar we verwachten aan het einde van Q1 in verkoop te kunnen gaan met de 9 woningen van Duingeest Eiland.

image alt

Maak kennis met Duingeest Eiland

De laatste 5 luxe vrijstaande en 4 royale 2 onder 1 kapwoningen van Duingeest onderscheiden zich met hun witte tuitgevels als moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest.

Vanaf Duingeest Eiland heb je volop mogelijkheden om buiten actief bezig te zijn. Je woont immers aan het water en hebt de duinen als verlengde van je achtertuin. Daarnaast profiteer je in Duingeest Eiland van alle voordelen die een nieuwbouwwoning je biedt, maar dan wel met bestaande voorzieningen zoals supermarkt, scholen en horeca binnen handbereik. Wat een ideale locatie!

image alt

Maak kennis met Noorderduin

Nu Duingeest is afgerond op de 9 luxe villa’s na, hebben wij goed nieuws voor wie opzoek is naar een rij-, tussen- of hoekwoning, of een 2 onder 1 kapwoning. BPD is aan het inventariseren waar vraag naar is, om zo de ideale wijk aan de noordzijde van Monster te ontwikkelen. Die wijk heet Noorderduin.

Denk nu alvast mee over je droomhuis. Waar droom jij van? Heb je altijd al een mooi kookeiland willen hebben? Die felbegeerde hobbykamer? Of je eigen werkplek? Ga naar de woningvergelijker, speel met de breedte en de diepte van de woning en ontdek welke ruimte en mogelijkheden er ontstaan. Wie weet loop je warm voor de walk-in-closet in de slaapkamer? Zie je die XL living wel zitten!? Of staat een ruime tuin op je bucket list?
Kijk, klik en kies, dan kunnen we zoveel mogelijk op maat bouwen in Noorderduin. Je kunt heel eenvoudig twee huizen met elkaar vergelijken, totdat je uiteindelijk uitkomt bij het huis van je dromen. Klik bij dit type op de knop ‘Geef favoriet door’. Dan houden wij je op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen van Noorderduin.

Bekijk Noorderduin
  Bekijk het woningaanbod
  Neem contact op