Nog enkele charmante 2 onder 1 kapwoningen type Zandlelie beschikbaar!

29 januari '19

Direct achter de duinen van Monster vind je de prachtige nieuwbouwwijk Duingeest. Er zijn nog enkele woningen beschikbaar in Duingeest fase 6, waaronder de charmante 2 onder 1 kap-woning type Zandlelie. Ben jij benieuwd of dit jouw droomwoning is? Lees dan vooral even verder!

image alt

Ruimte voor rust & avontuur

De natuur rondom Duingeest is werkelijk adembenemend. Zowel voor wandelaars als fietsers zijn de kilometers duin en het brede zandstrand van Monster de ultieme plek om tot rust te komen. Maar ook aan gezinnen met jonge kinderen is gedacht. De vele speeltuinen en het skatepark bieden ruimte genoeg om op avontuur te gaan. Duingeest heeft alles wat je hartje begeert.

image alt

Schitterende tweekapper met veel leefruimte

Deze sfeervolle woningen in Duingeest zijn volledig in symmetrie gebouwd en rijk gedetailleerd. Treed binnen in deze prachtige 2 onder 1 kapwoning via de statige voorentree met apart toilet. Vervolg je weg en geniet van de ruime woonkeuken, compleet met kookeiland waar je doordeweeks een snelle hap bereid en in de weekenden culinaire hoogstandjes uit de mouw schudt. De indrukwekkende raampartijen die zorgen voor prettige lichtinval en de openslaande deuren bieden uitzicht op het mooie duinlandschap, gewoon in jouw achtertuin.

Op de eerste woonlaag vind je 4 ruime slaapkamers, een royale badkamer en een separaat toilet. De vaste open trap leidt naar de zolderverdieping, die op de technische ruimte na vrij indeelbaar is. Houd je van schilderen, knutselen of heb je een gigantische postzegelcolletie? Dan tover je de zolder om tot ultieme hobbykamer. Wanneer je helemaal idolaat bent van sporten, ga je voor een stevige workout in jouw eigen fitnessruimte. Het kan allemaal op deze bovenste woonlaag.

Interesse?

29 januari '19

Zie jij jezelf hier al wonen? Dan heb je geluk. Er zijn nog enkele 2 onder 1 kapwoningen type Zandlelie beschikbaar in het prachtige Duingeest. Bekijk snel het actuele woningaanbod via de pagina woningen of neem contact met ons op.

Bekijk de woningen
Benieuwd naar de voorzieningen rondom Duingeest? Neem een kijkje in de omgeving
Ook wonen in Duingeest? Bekijk de vrije woningen