Prijzen Duingeest Eiland bekend

9 april '21

De prijzen van de 9 woningen van Duingeest Eiland zijn bekend. Je kunt ze per bouwnummer bekijken. Als je zeker weet dat dit jouw droomwoning is, kan je je NAW-gegevens achterlaten bij je favoriet!

image alt

Interesse? Dit moet je weten!

Nu de prijzen bekend zijn, kan je per bouwnummer alle informatie vinden om je keuze te maken. Wil je optimaal voorbereid zijn, maak dan vast een Mijn Eigen Huis-account aan. Zodra je je account hebt bevestigd middels de mail die je ontvangen hebt, kan je jouw favoriete bouwnummers aan je wensenlijst toegeven. Dit gaat heel gemakkelijk. Klik op het hartje bij een bouwnummer op de pagina Woningen of klik op de button 'Wensenlijst' onderaan de bouwnummerpagina.

Wanneer de verkoop start, kun je vanuit de wensenlijst in jouw account je voorkeuren doorgeven door op het winkelmandje te klikken. Het is ook mogelijk om tijdens de verkoopperiode op de button 'Voorkeuren doorgeven' bij het betreffende bouwnummer te klikken.

Rond de zomer van 2021 zal de verkoop van de laatste 9 woningen starten. Dan vind je ook alle definitieve verkoopstukken op de website.

Naar de bouwnummers
  Bekijk de woningen
  Bekijk de planning