interview bewoners fase 3

11 oktober '16

Frans (66) en Ria (67) wonen al 40 jaar met veel plezier in Monster. Ria is er zelfs geboren. Ze houden van wandelen en het strand. Toen de derde fase het project Duingeest voorbij kwam, twijfelden ze geen moment. Deze kans grepen ze met beide handen aan. Enthousiast vertelt Frans waarom.

“De kinderen zijn het huis uit. Hierdoor waren we op zoek naar een kleiner huis. Nog één keer verhuizen. Nu kan het nog, we zijn nu nog fit. Een appartement zagen we niet zitten. We wilden graag een eigen huis met een echte tuin en een slaap- en badkamer op de begane grond. Zo’n huis vonden we in Duingeest. Deze prachtige nieuwbouwwijk ligt achter de duinen op loopafstand van het strand.”

 

Dit is echt heel bijzonder

Nieuwbouwwoningen | Monster

“We waren gelijk heel erg gecharmeerd van Duingeest. Wat een bijzonder plan is dit door het ver doorgevoerde duinthema. De straatjes zijn kort en kronkelend, de architectuur is prachtig en iedereen heeft een door de ontwikkelaar aangelegde duintuin aan de voorzijde. Hierdoor loopt het natuurgebied door tot aan je huis. We zijn verplicht dit in deze stijl te onderhouden, dus we zijn ervan verzekerd dat Duingeest zijn uitstraling behoudt. Er zijn meer mooie nieuwbouwplannen in de buurt, maar deze springt er echt uit. Duingeest ligt het dichtst bij het dorp, zodat we zo het centrum in kunnen lopen naar de winkels en horecagelegenheden.”

Een lekker ruim huis

“We gaan in een geschakelde bungalow in fase 3 wonen midden in de nieuwe duinwijk. Dit huis heeft naast een slaap- en badkamer op de begane grond ook nog twee slaapkamers op de verdieping. Door de ruimte in de bungalows komen er ook jonge mensen te wonen. Leuk die mix!”

Interview kopers fase 3

We kunnen niet wachten

11 oktober '16

“Onze zoon woont trouwens ook in Duingeest, dus straks wonen we lekker dicht bij elkaar en genieten we zo vaak als het kan van onze kleinkinderen. We wandelen heel graag. We zien al helemaal voor ons hoe we straks zo het strand oplopen richting Kijkduin, Scheveningen en Hoek van Holland. In het najaar krijgen we de sleutel al. We kunnen niet wachten.”

Meer weten? Neem contact op!
Ook iets voor jou? Bekijk de woningen