Woningen Duingeest Eiland in verkoop

27 mei '21

Goed nieuws! De laatste 9 woningen van Duingeest zijn per vandaag in verkoop. Op de website kan je alle verkoopdocumenten terugvinden bij je favoriete bouwnummer onder het kopje Downloads. De documenten vind je ook in je Mijn Eigen Huis-account, waarmee je je voorkeuren door kunt geven.

image alt

Geef je voorkeuren door!

In je Mijn Eigen Huis omgeving vind je de verkooptekeningen, optieboekjes, technische omschrijving en meer-minderwerklijsten van je favoriete woning. Ook alle juridische stukken zijn hier terug te vinden. Log in op je persoonlijk account en geef je 5 voorkeuren door. Let op, het maakt niet uit of je dit meteen op 27 mei doet of pas op 4 juni. Bij de toewijzing wordt gekeken naar de inschrijfduur bij de gemeente. Meer informatie daarover vind je hier.

Nog geen Mijn Eigen Huis-account?

27 mei '21

Heb je nog geen Mijn Eigen Huis-account? Maak dan een account aan en geef je woningvoorkeuren door. Dit kan tot en met vrijdag 4 juni 15.00 uur. Op donderdag 10 juni ontvang je bericht over de toewijzing. Als je een woning toegewezen hebt gekregen, dan zie je dat ook terug in jouw account. De belangstellenden die niet zijn ingeloot ontvangen een email met daarin het bericht dat ze geen bouwnummer toegewezen hebben gekregen en op de reservelijst geplaatst zijn. Ook dit is terug te zien in je Mijn Eigen Huis account. Wij geven geen informatie over hoeveel reservekandidaten er zijn en op welke plek je op de reservelijst staat.

Alles over Mijn Eigen Huis
  Bekijk de woningen
  Wonen in Monster