Planning Duingeest

In Duingeest ontwikkelen we zo'n 250 nieuwbouwwoningen in een gevarieerd aanbod van fraaie appartementen tot aan luxe vrijstaande woningen. Deze woningen worden in meerdere fases in verkoop gebracht en gebouwd. De allereerste fase van de nieuwbouwwijk is in de zomer van 2014 in verkoop gegaan. Inmiddels wonen de kopers van de woningen van fase 1 t/m 5 al met veel plezier in hun woning achter de duinen. Hoe staat het met de fases daarna en komt er nog nieuw aanbod? 

image alt

Laatste fase in voorbereiding

Achter de schermen zijn we in voorbereiding met Duingeest Eiland en deze laatste fase in Duingeest is een hele bijzondere. Omringd door water en slechts met een weg verbonden met het bestaande deel van Duingeest, komen hier 4 royale 2 onder 1 kapwoningen en 5 vrijstaande woningen. De architectuur sluit op harmonische wijze aan bij de rest van de wijk maar hebben toch een geheel eigen uitstraling. De tuitgevels van alle vrijstaande en 2 onder 1 kapwoningen op Duingeest Eiland, zijn volledig uitgevoerd in een witte, moderne variant op de zo typerende kustarchitectuur van de omringende woningen in Duingeest. 

Op 27 mei start de verkoop van de laatste 9 woningen. Alles daarover lees je via de knop hieronder.

Alles over de laatste fase

Zeekraal en Zandzegge

In de kleinschalige appartementengebouwen Zeekraal en Zandzegge worden 32 luxe appartementen en 2 riante penthouses gerealiseerd. Alle appartementen zijn verkocht en in aanbouw. Naar verwachting worden de eerste appartementen in Q1 van 2021 opgeleverd.

Zandzegge

Fase 6 opgeleverd

In de 6e fase van Duingeest werden 54 ruime eengezinswoningen, verschillende type 2 onder 1 kapwoningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Alle woningen zijn verkocht en opgeleverd.

nieuwbouw fase 6 duingeest

Zilverschoon verkocht!

Ook de 16 appartementen Zilverschoon zijn allemaal verkocht. De bouw van dit fantastische appartementencomplex is in volle gang.

bereikbare koopappartementen
Heb je een vraag? Neem gerust contact met ons op
Ook hier wonen? Bekijk het woningaanbod