Duingeest
Logo Logo

Planning Duingeest

In Duingeest bouwen we 250 nieuwbouwwoningen in allerlei soorten en maten. Per fase worden zo’n 25-30 woningen in verkoop gebracht en gebouwd, zodat je straks in een woonomgeving komt die ‘af’ is en waar je optimaal ontspant. De 1e fase van de nieuwbouwwijk ging in de zomer van 2014 van start. Fase 1 t/m 5 worden al met veel plezier bewoond. De bouw van de appartementen Zilverschoon is gestart! Binnenkort start de verkoop van de 6de fase met ruime eengezinswoningen.

Fase 6 in verkoop

In de 6de fase van Duingeest worden 54 ruime eengezinswoningen, verschillende type 2 onder 1 kap woningen en vrijstaande woningen gerealiseerd. Met een aantal terugkerende en nieuwe woningtypen wordt dit een ruim opgezet woonplan. De verkoop is op woensdag 26 september online gestart. Wil je hier straks wonen? Bekijk de beschikbare woningen onder het woningaanbod op de website

Nieuw aanbod: appartementen en penthouses

Naast grondgebonden woningen komen er nu ook appartementen en penthouses in Duingeest. In totaal worden in Duingeest 86 appartementen gerealiseerd. In één van de gebouwen komen 36 sociale huurappartementen. In de 2 gebouwen het dichtst bij de duinen is ruimte voor de 34 vrije sector koopappartementen, die te verdelen zijn in 2 riante penthouses en 32 luxe appartementen. De 16 koopappartementen Zilverschoon komen in het 2e appartementengebouw.

34 luxe appartementen en penthouses

In de kleinschalige appartementengebouwen Zeekraal en Zandzegge worden 32 luxe appartementen en 2 riante penthouses gerealiseerd. De verkoop gaat naar verwachting eind 2018 van start. Heb je interesse in een van deze appartementen? Meld je aan als belangstellende bij je favoriete woningtype en blijf op de hoogte!

Alle appartementen Zilverschoon verkocht!

De verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon is op donderdag 8 februari online van start gegaan en inmiddels zijn alle appartementen verkocht. De 1e (bouw) werkzaamheden van deze fase zijn gestart.

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?