Duingeest
Logo Logo

Planning Duingeest

In Duingeest bouwen we 250 nieuwbouwwoningen in allerlei soorten en maten. Per fase worden zo’n 25-30 woningen in verkoop gebracht en gebouwd, zodat je straks in een woonomgeving komt die ‘af’ is en waar je optimaal ontspant. De eerste fase van de nieuwbouwwijk ging in de zomer van 2014 van start. Fase 1 t/m 4 worden al met veel plezier bewoond, de 2 onder 1 kap bungalows en geschakelde bungalows in fase 5 zijn in aanbouw. De bouw van de appartementen Zilverschoon gaat binnenkort van start.

Nieuw aanbod: appartementen en penthouses

Naast grondgebonden woningen komen er nu ook appartementen en penthouses in Duingeest. In totaal worden in Duingeest 86 appartementen gerealiseerd. In één van de gebouwen komen 36 sociale huurappartementen. In de twee gebouwen het dichtst bij de duinen is ruimte voor de 34 vrije sector koopappartementen, die te verdelen zijn in 2 riante penthouses en 32 luxe appartementen. De 16 bereikbare koopappartementen komen in het tweede appartementengebouw.

Verkoop Zilverschoon gestart

De verkoop van de 16 appartementen Zilverschoon is op donderdag 8 februari online van start! Benieuwd naar de beschikbaarheid van de appartementen? Bekijk het woningaanbod op de website!

34 luxe appartementen en penthouses

In de kleinschalige appartementengebouwen Zeekraal en Zandzegge worden 32 luxe appartementen en 2 riante penthouses gerealiseerd. De verkoop gaat naar verwachting in het voorjaar van 2018 van start. Heb je interesse in een van deze appartementen? Meld je aan als belangstellende bij je favoriete woningtype en blijf op de hoogte!

Voor de beste ervaring maakt deze website gebruik van cookies. Wat betekent dit voor jou?